Siječanj u vrtiću Hlapić

mt_gallery

Za vrijeme blagdana u vrtiću je boravilo manje djece, ali i manje odgojitelja. Skupine su bile spojene zbog malog broja djece, djeca su se međusobno družila, stariji su pomagali mlađima, a mlađi su oponašali starije. Nakon blagdana i godišnjih odmora sve se vratilo u normalu. Djeca su se vratile u svoje sobe i sa svojim odgojiteljicama započela s novim radom. U jaslicama djeca su naučila nešto novo o zdravlju, počela su brinuti za svoje zdravlje i vježbati kako bi se bolje osjećala. U mlađim skupinama djeca su počela istraživanja o pticama. Sa svojim odgojiteljicama su napravila kućice za ptičice i hranilice koje su postavili u dvorištu vrtića. U srednjim i starijim skupinama djeca su nešto više saznala o godišnjim dobima i životinjama zimi, a posebno su im zanimljive bile polarne životinje.
Vrtić je u siječnju posjetio župnik Tomislav Ćurić kako bi blagoslovio djecu koja su ga dočekala s pjesmom „Radujte se narodi”. Poslije blagoslova zajedno su molili molitvu anđelu čuvaru i pozdravili župnika s pjesmom „Tko stvori”.
mt_gallery

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

Projekt sobno bilje

Ove pedagoške godine u sklopu ekološkog odgoja odlučili smo se za projekt “Sobno bilje”. Cilj projekta je širiti spoznaju o

mt_gallery

Zima u Hlapiću

Početkom prosinca i dolaskom Sv. Nikole u vrtić krenuli smo s pripremom za nadolazeće blagadane i zimu. Sv. Nikola posjetio

mt_gallery

Jesen u Hlapiću!

Godišnje doba jesen je stigla u grad i obojala sve svojim prekrasnim bojama, razveselila djecu obiljem voća i jesenskih plodova.

mt_gallery

Hlapić u proljeće

Nakon hladne zime, stiglo je proljeće i donijelo nam toplije i duže dane, s njim su se probudile livade i

Skip to content