Naša mala scena

mt_gallery

Od početka pedagoške godine u vrtiću Radost provodi se projekt „Naša mala scena”. Projekt je vođen interesima djece. Kroz projekt kod djece se razvija dramsko-scensko izražavanje i stvaralaštvo, govor i pokret, pozitivan odnos i ljubav prema literalnim, scenskim i glazbenim djelima. Djeca svakodnevno obogaćuju svoj riječnik i usavršavaju komunikacijske vještine kroz dramske igre, dramatizacije priča, bajki i stihova, pantomimu i igre scenskim lutkama. Na kraju tjedna djeca aktivno prisustvuju i sudjeluju u kazališnoj predstavi u kojoj istinski uživaju.

 U sklopu projekta djeca starije skupine su u suradnji s lutkaricom izrađivala lutke na štapu od neoblikovanog materijala.
Kroz projekt „Polarne životinje” djeca srednje skupine su upoznala svijet životinja na Antartiku. Gledajući zemljopisni atlas i prelistavajući enciklopediju djeca su obogatila svoje spoznaje o tom hladnom i ledenom kontinentu. Istovremeno su u centru za početno čitanje i pisanje slagali slova imena polarnih životinja, prepoznavali slova i čitali riječi.

mt_gallery

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

mt_gallery

Zima u DV Radost

U vrtiću “Radost” mjesec siječanj je započeo radno i poprilično živo. Sa završetkom blagdanskih i prazničkih dana, polako je rastao

mt_gallery

Jesen u Radosti

Vratili smo se s praznika i u mjesecu rujnu započeli novu pedagošku godinu, istraživanje i upoznavanje promjena u prirodi, brige

Skip to content