Ptice naših krajeva

mt_gallery

U mjesecu studenom obrađivali smo temu „Ptice naših krajeva“. Razgovarali smo o vrstama ptica koje prebivaju u našim krajevima i njihovim aktivnostima u ovo doba godine. Dječaci su od kuće donijeli kućice za ptice koje su sami napravili te smo ih zajedno objesili na stablo u dvorištu vrtića.
Napravili smo  hranilice za ptice koje, kada nam vrijeme bude dozvoljavalo, namjeravamo rasporediti po dvorištu. Bojali smo, crtali i slikali ptice te ukrašavali predloške u obliku tijela ptice pomoću kolaža, vrpca i papirića. Neke ptice su djeca odnijela kući, a neke smo smjestili u krletku koju smo napravili baš za tu namjenu.
Naučili smo i pjesmicu „Ljuti se vrapčić“ koju su djeca spontano popratila prigodnim pokretima te igrali igru u kolu „Čvorak, čvorak“.
mt_gallery

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

mt_gallery

Zima u DV Radost

U vrtiću “Radost” mjesec siječanj je započeo radno i poprilično živo. Sa završetkom blagdanskih i prazničkih dana, polako je rastao

mt_gallery

Jesen u Radosti

Vratili smo se s praznika i u mjesecu rujnu započeli novu pedagošku godinu, istraživanje i upoznavanje promjena u prirodi, brige

Skip to content