Svijet bajki u vrtiću ˝Pčelica˝

mt_gallery

Proslava svečanosti „U svijetu bajki Ivane Brlić Mažuranić” provodi se u vrtiću kroz različite tematske radionice s ciljem obogaćivanja dječjih doživljaja, širenjem spoznaja te upoznavanjem s likovima i događajima iz bajki. Time se potiče i podržava dječja radoznalost, razvija vještina slušanja i komunikacije, bogati dječji riječnik i potiče interakcija i suradnja između djece.
„Dvije koze”, „Žabe traže kralja”, „Srce od licitara”, „Šuma Striborova” i „Čudnovate zgode šegrta Hlapića” priče su kojima smo potaknuli i motivirali djecu na uključivanje u različite igre i aktivnosti.
Prilikom planiranja i organiziranja aktivnosti obuhvatili smo sva odgojno-obrazovna područja, a zadatke prilagodili dječjoj dobi.
U vremenu od 9:00 do 11:00 sati vrata vrtića bila su otvorena za roditelje, djecu i druge posjetitelje koji su nam se željeli pridružiti i sudjelovati u radionicama.
mt_gallery

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

Ruke

Ruke im trebaju za igru. Vježbali su finu motoriku šake naglasili smo važnost higijene ruku. Potaknuti time nastale su simboličke

Projekt „Prehranom do zdravlja“

Projekt „Prehranom do zdravlja“ djecu potiče na razvijanje i usvajanje stavova, interesa i navika za brigu o održavanju osobnog zdravlja

Skip to content