Svijet bajki u vrtiću ˝Pčelica˝

mt_gallery

Proslava svečanosti „U svijetu bajki Ivane Brlić Mažuranić” provodi se u vrtiću kroz različite tematske radionice s ciljem obogaćivanja dječjih doživljaja, širenjem spoznaja te upoznavanjem s likovima i događajima iz bajki. Time se potiče i podržava dječja radoznalost, razvija vještina slušanja i komunikacije, bogati dječji riječnik i potiče interakcija i suradnja između djece.
„Dvije koze”, „Žabe traže kralja”, „Srce od licitara”, „Šuma Striborova” i „Čudnovate zgode šegrta Hlapića” priče su kojima smo potaknuli i motivirali djecu na uključivanje u različite igre i aktivnosti.
Prilikom planiranja i organiziranja aktivnosti obuhvatili smo sva odgojno-obrazovna područja, a zadatke prilagodili dječjoj dobi.
U vremenu od 9:00 do 11:00 sati vrata vrtića bila su otvorena za roditelje, djecu i druge posjetitelje koji su nam se željeli pridružiti i sudjelovati u radionicama.
mt_gallery

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

Projekt „Prehranom do zdravlja“

Projekt „Prehranom do zdravlja“ djecu potiče na razvijanje i usvajanje stavova, interesa i navika za brigu o održavanju osobnog zdravlja

mt_gallery

Galerokaz

Kroz mjesec prosinac i siječanj djeca starije I skupine DV “Pčelica” sudjelovala su u projektu GALEROKAZ – implementacija pripovjedačkih i

Skip to content