Blagdani u odgojno-obrazovnim skupinama

mt_gallery

Najviše radosnih događaja djeca u vrtiću dožive tijekom mjeseca prosinca jer on obiluje vjerskim blagdanima i slavljima. Kršćansku tradiciju i religijske teme odgojitelji prenose djeci kroz različite igre, sadržaje i aktivnosti kao i kroz estetsko uređenje prostora vrtića i sobe dnevnog boravka. Djeca tako aktivno spoznaju i doživljavaju značaj blagdana.
Aktivnosti u skupinama potiću razvoj kreativnosti i stvaralaštva i razvijaju sve aspekte djetetove ličnosti. Organizira se i zajedničko druženje svih odgojno-obrazovnih skupina u obogaćenom lutkarsko-scenskom programu s različitim kazališnim predstavama i scenskim igrama.
Roditelje potićemo na sudjelovanje u likovno-kreativnim radionicama s djecom u izradi čestitki i božićnih ukrasa kojima ukrašavamo izložbeni prostor vrtića.
mt_gallery

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

Projekt „Prehranom do zdravlja“

Projekt „Prehranom do zdravlja“ djecu potiče na razvijanje i usvajanje stavova, interesa i navika za brigu o održavanju osobnog zdravlja

mt_gallery

Galerokaz

Kroz mjesec prosinac i siječanj djeca starije I skupine DV “Pčelica” sudjelovala su u projektu GALEROKAZ – implementacija pripovjedačkih i

Skip to content