Blagdani u odgojno-obrazovnim skupinama

mt_gallery

Najviše radosnih događaja djeca u vrtiću dožive tijekom mjeseca prosinca jer on obiluje vjerskim blagdanima i slavljima. Kršćansku tradiciju i religijske teme odgojitelji prenose djeci kroz različite igre, sadržaje i aktivnosti kao i kroz estetsko uređenje prostora vrtića i sobe dnevnog boravka. Djeca tako aktivno spoznaju i doživljavaju značaj blagdana.
Aktivnosti u skupinama potiću razvoj kreativnosti i stvaralaštva i razvijaju sve aspekte djetetove ličnosti. Organizira se i zajedničko druženje svih odgojno-obrazovnih skupina u obogaćenom lutkarsko-scenskom programu s različitim kazališnim predstavama i scenskim igrama.
Roditelje potićemo na sudjelovanje u likovno-kreativnim radionicama s djecom u izradi čestitki i božićnih ukrasa kojima ukrašavamo izložbeni prostor vrtića.
mt_gallery

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

Ruke

Ruke im trebaju za igru. Vježbali su finu motoriku šake naglasili smo važnost higijene ruku. Potaknuti time nastale su simboličke

Projekt „Prehranom do zdravlja“

Projekt „Prehranom do zdravlja“ djecu potiče na razvijanje i usvajanje stavova, interesa i navika za brigu o održavanju osobnog zdravlja

Skip to content