Božićna priredba u Pčelici

mt_gallery

Božić, najradosniji i svima najdraži blagdan, osobito djeci. Upravo iz tog razloga roditelji bi tih dana trebali osim poklona djeci darivati svoje vrijeme, pažnju i osjećaje kako bi djeca zadovoljila svoje emocionalne potrebe za ljubavlju, prihvaćanjem i uvažavanjem.
Ta misao nas je potakla da kao jedna velika obitelj priredimo božićnu svečanost za roditelje u kojoj su aktivno sudjelovala djeca svih odgojnih skupina. Svečanost je bila prilika da roditeljima prezentiramo sve ono što smo s djecom radili u vrijeme došašča pa je tako bilo pjesme, plesa, scenske igre i tradicijskih običaja. Bilo je prelijepo, a dokaz za to su sretna dječja lica i zadovoljstvo njihovih roditelja.

“Moj dojam je – oduševljenje. Jako sam zadovoljna priredbom i tim što je puno djece sudjelovalo u izvedbi. Iz priloženog se vidi da su se odgojiteljice jako potrudile a i sva djeca također. Hvala na divnoj priredbi.”
“Bilo je ugodno, opuštajuće. Zahvaljujemo se na ovom druženju.”
“Dok sam gledala dječicu, osjećala sam se predivno, ispunjeno, puna radosti… Sve je predivno, dječica kreativna i svaka pohvala tetama za ustrajan rad i strpljenje.”
mt_gallery

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

Ruke

Ruke im trebaju za igru. Vježbali su finu motoriku šake naglasili smo važnost higijene ruku. Potaknuti time nastale su simboličke

Projekt „Prehranom do zdravlja“

Projekt „Prehranom do zdravlja“ djecu potiče na razvijanje i usvajanje stavova, interesa i navika za brigu o održavanju osobnog zdravlja

Skip to content