Listopad u Pčelici

mt_gallery

U sklopu integriranog obogaćenog programa koji provodimo u našem vrtiću pod nazivom “Veseli dan”, u mjesecu listopadu organizirali smo nekoliko događanja i druženja djece svih odgojnih skupina.
U suradnji s roditeljem starije skupine gđom. Veronikom Klinc, med.sestra, imali smo zdravstvenu edukaciju povodom Međunarodnog dana pranja ruku. Djeca su osim prezentacije provela i praktičnu aktivnost pravilnog pranja ruku.
Kako bi uključili veći broj roditelja, 24. listopada organizirali smo Jesensku svečanost na kojoj smo prezentirali sve ono što smo radili u proteklom periodu.
Za kraj mjeseca upriličili smo pričaonicu za djecu u suradnji s gđom. Ružicom Bobovečki, knjižničarkom Gradske knjižnice. Za djecu je pripremila priču “Vjetro Smijeh” prigodnu upravo za ovo jesensko vrijeme. Priču smo popratili i likovno-kreativnom radionicom na kojoj su djeca izrađivala igračke -vjetro smijeh- te se igrali s njima za vrijeme boravka na zraku.
mt_gallery

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

Ruke

Ruke im trebaju za igru. Vježbali su finu motoriku šake naglasili smo važnost higijene ruku. Potaknuti time nastale su simboličke

Projekt „Prehranom do zdravlja“

Projekt „Prehranom do zdravlja“ djecu potiče na razvijanje i usvajanje stavova, interesa i navika za brigu o održavanju osobnog zdravlja

Skip to content