Listopad u Pčelici

mt_gallery

U sklopu integriranog obogaćenog programa koji provodimo u našem vrtiću pod nazivom “Veseli dan”, u mjesecu listopadu organizirali smo nekoliko događanja i druženja djece svih odgojnih skupina.
U suradnji s roditeljem starije skupine gđom. Veronikom Klinc, med.sestra, imali smo zdravstvenu edukaciju povodom Međunarodnog dana pranja ruku. Djeca su osim prezentacije provela i praktičnu aktivnost pravilnog pranja ruku.
Kako bi uključili veći broj roditelja, 24. listopada organizirali smo Jesensku svečanost na kojoj smo prezentirali sve ono što smo radili u proteklom periodu.
Za kraj mjeseca upriličili smo pričaonicu za djecu u suradnji s gđom. Ružicom Bobovečki, knjižničarkom Gradske knjižnice. Za djecu je pripremila priču “Vjetro Smijeh” prigodnu upravo za ovo jesensko vrijeme. Priču smo popratili i likovno-kreativnom radionicom na kojoj su djeca izrađivala igračke -vjetro smijeh- te se igrali s njima za vrijeme boravka na zraku.
mt_gallery

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

Projekt „Prehranom do zdravlja“

Projekt „Prehranom do zdravlja“ djecu potiče na razvijanje i usvajanje stavova, interesa i navika za brigu o održavanju osobnog zdravlja

mt_gallery

Galerokaz

Kroz mjesec prosinac i siječanj djeca starije I skupine DV “Pčelica” sudjelovala su u projektu GALEROKAZ – implementacija pripovjedačkih i

Skip to content