Jesen u Hlapiću

U DV Hlapić obilježili smo “Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje”. U starijoj skupini u sklopu projekt “Proslavimo školski doručak” bio nam je u posjeti Gospodin Krešimir Šimić, supermaratonac. S djecom je razgovarao o važnosti zdravog doručka za sve a pogotovo za djecu u razvoju. Anketom “Potaknimo promjene” skrenili smo pažnju na racionalnom korištenje hrane te na potrebu kompostiranja ostataka hrane.

15.10.2022.g održali smo eko akciju”
Zasadimo slatki vrt”. U akciji su sudjelovala djeca, odgojitelji, roditelji, Udruga “Pozitivne promjene” i sponzori. Akciju je podržala stručno razvojna služba i ravnateljica Zorana Butorac.
Cilj akcije je bio ozeljenjavanje javnih površina te poticanje ekološke svijesti. Ekološki mural na zidu vrtića Hlapić oslikala je profesorica likovne kulture Josipa Čeliković.
Gospodin Dražen Brašnić je bio voditelj ove hvalevrijedne akcije ispred Udruge “Pozitivne promjene”. U ime grada SL. Broda sve nas je pozdravila Gospođa Vesna Zlatarević i tako podržala ovu vrlo uspješnu akciju na zadovoljstvo svih učesnika. DV Hlapić je tako dobio vrt sa sadnicama malina, borovnica, aronije, lavande, čuvarkuće i patuljastim čempresima.

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

Aktivnosti u projektu Obitelj+

U okviru provedbe projekta Obitelj+ – unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja u Slavonskom

Projekt sobno bilje

Ove pedagoške godine u sklopu ekološkog odgoja odlučili smo se za projekt “Sobno bilje”. Cilj projekta je širiti spoznaju o

Skip to content