Novi početak

mt_gallery

Mjesec rujan je protekao u prilagodbi na novi prostor te na nove prijatelje i odgojiteljice. Najteže je bilo djeci u jaslicama kojima je sve novo, trebalo je puno vremena da se prilagode i prihvate svoje odgojiteljice, a nekima prilagodba još i danas traje. U rujnu smo također poželjeli dobrodošlicu jeseni, uz suradnju roditelja uredili smo vrtićki hodnik plodovima jeseni, djeca su se radovala kad su donosila plodove jeseni kao i kada su ih vidjeli postavljene u hodniku i gledali zajedno s roditeljima.
U listopadu smo obilježili Dane zahvalnosti za plodove zemlje te su se djeca uživjela u uloge malih pekara, radili su pekarske proizvode od domaćeg plastelina te niz drugih aktivnosti vezanih uz kruh. Također smo nastavili suradnju s udrugom Loco Moto, sudjelovali smo u jesenskim radovima na eko poligonu. Pripremali smo gredice, sadili luk i salatu, sijali matovilac i brali neven. U listopadu nastavljamo s istraživanjem šume, lišća, stanovnima šume i plodova koje u njoj nalazimo.
mt_gallery

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

Projekt sobno bilje

Ove pedagoške godine u sklopu ekološkog odgoja odlučili smo se za projekt “Sobno bilje”. Cilj projekta je širiti spoznaju o

mt_gallery

Zima u Hlapiću

Početkom prosinca i dolaskom Sv. Nikole u vrtić krenuli smo s pripremom za nadolazeće blagadane i zimu. Sv. Nikola posjetio

mt_gallery

Jesen u Hlapiću!

Godišnje doba jesen je stigla u grad i obojala sve svojim prekrasnim bojama, razveselila djecu obiljem voća i jesenskih plodova.

mt_gallery

Hlapić u proljeće

Nakon hladne zime, stiglo je proljeće i donijelo nam toplije i duže dane, s njim su se probudile livade i

Skip to content