Zima u Hlapiću

mt_gallery

Početkom prosinca i dolaskom Sv. Nikole u vrtić krenuli smo s pripremom za nadolazeće blagadane i zimu. Sv. Nikola posjetio je djecu u vrtiću i donio poklone, djeca su ga dočekala s pjesama i recitacijama. Nakon toga je krenula priprema za Božić, starija skupina se pripremala za božićnu predstavu koja je već postala tradicionalna u vrtiću Hlapić, jer je svake godine priprema starija skupina, a predstava nosi ime: “Kralj ljubavi”. Djeca ostalih skupina sudjelovala su u božićnoj predstavi pjesmama i recitacijama. Djeca su se osjećala posebno jer su gledatelji bili roditelji. Svi radosni i u iščekivanju Božića okitili smo u vrtiću božićno drvce i veselili se. Djeca su bila na zimskim praznicima i skupine su bile mješovite te su djeca dobila priliku upoznati nove prijatelje i odgojiteljice, za neke je to bilo lijepo iskustvo dok se nekima nije svidjela promjena koja ih je dočekala. Nakon proslave blagdana vratili smo se u vrtić u iščekivanju prave zime i snijega kojega donosi, djeca su kroz različite aktivnosti dočarala zimu, a posebno su se istaknuli u likovnim, još uvijek se nadaju da će ih zima obradovati snijegom.
mt_gallery

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

Projekt sobno bilje

Ove pedagoške godine u sklopu ekološkog odgoja odlučili smo se za projekt “Sobno bilje”. Cilj projekta je širiti spoznaju o

mt_gallery

Jesen u Hlapiću!

Godišnje doba jesen je stigla u grad i obojala sve svojim prekrasnim bojama, razveselila djecu obiljem voća i jesenskih plodova.

mt_gallery

Hlapić u proljeće

Nakon hladne zime, stiglo je proljeće i donijelo nam toplije i duže dane, s njim su se probudile livade i

mt_gallery

Zima u Hlapiću

Sa zimom u Hlapić su stigli blagdani i praznici, tako je u Hlapiću iza blagdana bio manji broj djece te

Skip to content