Oproštaj starijih skupina

mt_gallery

Starija skupina vrtića Hlapić ove je godine dodatno radila na dramskom izražavanju (pripremili su i izveli šest različitih glazbeno-dramsko-scenskih prikaza). Za oproštaj od vrtića djeca su sama odabrala izvesti “Najveću predstavu na svijetu”,odnosno “Cirkus”, 11. lipnja u dvorani vrtića. Druženje djece, roditelja i odgojiteljica je nastavljeno u dvorištu vrtića. Djeca su se željela oprostiti i od ostale djece te svih odgojiteljica te su im za tu prigodu premijerno izveli glazbeno-plesni prikaz ” Ribica duginih boja” s kojom su nastupala i na Danu vrtića u koncertno-kazališnoj dvorani ˝Ivana Brlić Mažuranić˝.
˝Vrijeme provedeno u vrtiću čuvat će u najljepšem sjećanju cijeli život˝ rekla su ne samo djeca, nego i njihovi roditelji te bake i djedovi.
Mi ćemo sve njih zauvijek čuvati u srcu.
mt_gallery

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

Projekt sobno bilje

Ove pedagoške godine u sklopu ekološkog odgoja odlučili smo se za projekt “Sobno bilje”. Cilj projekta je širiti spoznaju o

mt_gallery

Zima u Hlapiću

Početkom prosinca i dolaskom Sv. Nikole u vrtić krenuli smo s pripremom za nadolazeće blagadane i zimu. Sv. Nikola posjetio

mt_gallery

Jesen u Hlapiću!

Godišnje doba jesen je stigla u grad i obojala sve svojim prekrasnim bojama, razveselila djecu obiljem voća i jesenskih plodova.

mt_gallery

Hlapić u proljeće

Nakon hladne zime, stiglo je proljeće i donijelo nam toplije i duže dane, s njim su se probudile livade i

Skip to content