Rujan u vrtiću

mt_gallery

Rujan je protekao u prilagodbi za novoupisanu djecu, posebno djecu u jaslicama kojoj je potrebno mnogo pažnje i ljubavi. Svakom je djetetu potrebno određeno vrijeme tijekom kojeg će se prilagoditi novoj sredini, upoznati odgojitelje i nove prijatelje. Neka se djeca prilagođavaju brže (za samo nekoliko dana), dok je drugoj djeci potrebno duže vrijeme (i do 2 mjeseca). No uz prilagodbu nove djece, u vrtiću su se događale i razne aktivnosti.
Djeca iz skupine Jaslice II su sudjelovala na otvorenju gradskih bazena uz pratnju roditelja i odgojiteljica. Za stariju djecu koja su se vratila u vrtić nakon godišnjih odmora rujan je prošao u prepričavanju ljetnih događaja. Starija skupina krenula je odmah s radom i pripremama za „Dječji sajam te su mnogo truda uložili kako bi izradili „dječje rukotvorine” . Također su obilježili Hrvatski olimpijski dan i pozdravili dolazak jeseni natjecateljskim i zabavnim igrama s plodovima jeseni. 
mt_gallery

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

Projekt sobno bilje

Ove pedagoške godine u sklopu ekološkog odgoja odlučili smo se za projekt “Sobno bilje”. Cilj projekta je širiti spoznaju o

mt_gallery

Zima u Hlapiću

Početkom prosinca i dolaskom Sv. Nikole u vrtić krenuli smo s pripremom za nadolazeće blagadane i zimu. Sv. Nikola posjetio

mt_gallery

Jesen u Hlapiću!

Godišnje doba jesen je stigla u grad i obojala sve svojim prekrasnim bojama, razveselila djecu obiljem voća i jesenskih plodova.

mt_gallery

Hlapić u proljeće

Nakon hladne zime, stiglo je proljeće i donijelo nam toplije i duže dane, s njim su se probudile livade i

Skip to content