Dani zahvalnosti za plodove zemlje

mt_gallery

U vrtiću ˝Hlapić˝ djeca i odgojiteljice su tijekom listopada obilježili Dane kruha – dane zahvalnosti za plodove zemlje. Kroz cijeli tjedan djeca su sudjelovala u aktivnostima i imitacijskim igrama, kao što su prosijavanje brašna, pravljenje tijesta i proizvoda od brašna te su svi željeli biti “mali pekari”, a neki i “mali mlinari”. Također je ostvarena i suradnja s roditeljima koji su svakodnevno mogli pratiti događanja u vrtiću kroz izložbu različitih proizvoda od tijesta.
Na kraju tjedna djeca iz starije i srednje skupine su upriličila predstavu “Od zrna do pogače” te recitirala pjesmice u zahvalu zemlji za njezine plodove.

U listopadu također je obilježen “Dječji tjedan” u kojem se govorilo o pravima djece. Posebno se razgovaralo o pravu na zdravstvenu zaštitu te o pravu na obrazovanje. Bio je to tjedan u kojem su djeca izražavala svoje želje, osjećaje i učila o svojim pravima.
mt_gallery

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

Jesen u Hlapiću

U DV Hlapić obilježili smo “Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje”. U starijoj skupini u sklopu projekt “Proslavimo školski

Aktivnosti u projektu Obitelj+

U okviru provedbe projekta Obitelj+ – unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja u Slavonskom

Skip to content