Aktivnosti u prosincu

mt_gallery

Starija skupina dječjeg vrtića ˝Hlapić˝ sudjelovala je povodom događaja „Mjesec borbe protiv ovisnosti” na prezentaciji radova mladih Crvenog križa, s ciljem učenja pozitivnih životnih vrijednosti. Djeca su se predstavila s plakatom „Ponašanje i naše zdravlje” te s kratkim programom: pjesmom „Tata pusti cigarete” i recitacijama.
Prve zimske radosti u vrtiću pojavile su se dolaskom prvog snijega, što su djeca vrtičke dobi obilježila pravljenjem snjegovića u dvorištu vrtića. Djeca jasličke skupine koja nisu bila spremna za snjegovića i igru na zimi, u sobi su istraživala led i oslobađala figurice zarobljene u ledu.
U sklopu daljnjih događanja počele su pripreme za dolazak Svetog Nikole kada su djeca izrađivala čizmice i učila razne pjesmice, vrijeme adventa i pripreme za Božić. Djeca su aktivno doživjela i spoznala značaj Božića, kao blagdana novog života, kroz sudjelovanje u aktivnostima, kao što su aktivnosti paljenja svijeća na adventskom vijencu, sijanja pšenice i pravljenja božićnih ukrasa za bor i čestitke.
mt_gallery

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

Jesen u Hlapiću

U DV Hlapić obilježili smo “Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje”. U starijoj skupini u sklopu projekt “Proslavimo školski

Aktivnosti u projektu Obitelj+

U okviru provedbe projekta Obitelj+ – unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja u Slavonskom

Skip to content