Božić u vrtiću!

mt_gallery

Još jedan Božić je tu. Nije to dan samo lijepih običaja. Dan je to koji nas poziva da mu damo smisao. Taj smisao i živi duh udahnut ćemo kroz zajedništvo, osobito zajednički provedeno vrijeme sa svojom djecom.
Božić nam je došao u Svetoj Obitelji što nam govori da je obitelj najvažnija. Božić u nama budi posebno lijepe uspomene vezane uz obitelj.
I ovaj dan, ova naša mala božićna svečanost ostat će djeci u lijepom sjećanju baš zato što su s nama bili i roditelji. Djeca su se silno radovala ovom druženju, radovala su se da će im roditelji doći i podijeliti s njima radost i veselje. I bijaše tako… prekrasan dan ispunjen druženjem djece, roditelja i djelatnika vrtića.
Bilo je tu ‘svega k’o za Božić’! Pjesme, plesa, smijeha, pun stol delicija, blagoslova djece, roditelja, djelatnika, vrtića i darova koje ćemo blagovati.
Vrhunac sreće za sve prisutne bio je dolazak Djeda i Bake Božićnjak u velikim saonicama upregnutim u dva konja bijelca te njihovih vilenjaka na motorima. Ohoooj kakvo je to veselje bilo!!!!
“Sinoć smo doputovali iz Laponije, cijeli dan i noć smo putovali. Čuli smo da su ovdje u vrtiću dobra djeca pa smo im donijeli puno darova, a oni su mene i moju baku dočekali s radošću, osmijehom, kolačima i čajem. Prekrasno!!”, rekao je Djed Božićnjak.
I bijaše tako… prekrasan dan za pamćenje! Tako lijepo i toplo u našim srcima uvijek je kada smo zajedno.
Zato hvala svima, i roditeljima i Djedu i Baki Božićnjak s vilenjacima na motorima što su na donijeli duh Božića i ispunili naša srca srećom, radošću, toplinom i ljubavlju!

Neka proključa osjećaj radosti.
Neka ožive stari dobri običaji.
Neka mir i radost ispune sve domove.
SRETAN BOŽIĆ SVIMA!
mt_gallery

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

mt_gallery

DOBRO NAM DOŠLI!

Radovi na energetskoj obnovi vrtića Maslačak,  završeni su tijekom siječnja i nakon dugog nestrpljivog iščekivanja, otvorili smo vrata našeg obnovljenog

mt_gallery

Nova poznanstva u vrtiću

Prošlo je pola godine od kako smo otišli iz našeg vrtića i smjestili se kod naših dragih domaćina: vrtića Kosjenka,

mt_gallery

Osamostaljivanje djece u jaslicama

Zatečeno stanje u jasličnoj skupini na početku pedagoške godine pokazalo je slabo razvijen govor djece i veliku nesamostalnost. Djeca nisu

mt_gallery

Mala škola nogometa

Laganom šetnjom, starija skupina uputila se prema stadionu NK Borac iz Podvinja s ciljem upoznavanja mogućnosti bavljenja sportom u svom

Skip to content