Aktivnosti u projektu Obitelj+

U okviru provedbe projekta Obitelj+ – unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja u Slavonskom Brodu, nositelj projekta Dječji vrtić Ivana Brlić Mažuranić Slavonski Brod, u suradnji s partnerima, obvezao se na razvoj i provedbu četiri nova posebna programa, uz suglasnost Ministarstva znanosti i obrazovanja RH.
Nedavno smo započeli edukaciju engleskog jezika za odgojiteljice, u suradnji sa Pučkim otvorenim učilištem Libar, na kojoj sudjeluju odgojiteljice iz više područnih odjela naše vrtićke ustanove i partnera Dječji vrtić Potjeh.
Pri završetku smo teorijskog dijela osposobljavanja instruktorica grupnih fitness plesnih programa za djecu, u suradnji sa INstructus – Ustanovom za obrazovanje odraslih iz Zagreba, a slijedi praktična nastava s vježbama, koju ćemo organizirati u našoj ustanovi.
Edukacije se provode u više modula, a završetkom edukacija polaznice stječu certifikat o osposobljenosti.

Organizacija edukacija sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj priloga isključiva je odgovornost Dječjeg vrtića Ivana Brlić Mažuranić Slavonski Brod.

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

Jesen u Hlapiću

U DV Hlapić obilježili smo “Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje”. U starijoj skupini u sklopu projekt “Proslavimo školski

Skip to content