Humanitarna akcija

mt_gallery

Humanitarnu akciju pokrenuo je gosp. Franjo Alar, roditelj – korisnik usluga naše ustanove, a ujedno član MK „Plavi Vitezovi”.
Odgojiteljice DV „Seka i braco” suradnju s roditeljima smatramo vrlo važnim aspektom našega rada te ga svake godine nastojimo sustavno unaprjeđivati prema ostvarenju partnerstva u punom smislu te riječi. Mišljenja smo da zajedno s roditeljima nosimo odgovornost zajedničkog posla, a to je briga za dijete.
Upravo je tu našu inicijativu za zajedništvom prepoznao i gosp. Franjo Alar, a rezultat toga je ova humanitarna akcija u koju su se uz MK „Plavi Vitezovi” uključili i članovi MK „Nightmares”, MK „Brod” te Chopper kluba „Čaplja”.

Ovom događaju, uz djecu i roditelje našeg vrtića te spomenute motoriste, bili su nazočni i dogradonačelnik gosp. Zoran Ivanović te predsjednik Upravnog vijeća ustanove DV Ivana Brlić Mažuranić, gosp. Mario Rubil.
Humanitarnom akcijom DV „Seka i braco” obogatio se sa sedam CD-playera i jednom velikom glazbenom linijom te igračkama koju je svaki motorista donirao za djecu našeg vrtića.
U znak zahvalnosti djeca starije skupine „Ribice” izradila su sliku „Motori” i od srca ju poklonili našim gostima – motoristima, uz prigodan program kojega je osmislila, s djecom uvježbala i vodila odgojiteljica Vlatka Delalić.
Potom je slijedilo zajedničko druženje djece roditelja i odgojiteljica s motoristima uz domjenak kojega su svojim kolačima obogatili roditelji starije skupine „Ribice”.

mt_gallery

 

                                                                                                                     

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

Skip to content