PARTNERSTVO S RODITELJIMA

mt_gallery

Suradnja s roditeljima važan je dio rada u našem vrtiću te smo na prvom roditeljskom sastanku u novoj pedagoškoj godini razgovarali o produbljivanju i unaprjeđivanju suradnje prema ostvarenju partnerskih odnosa.

Predstavili smo projekt vrtića: ˝PARTNERSTVO S RODITELJIMA˝ u sklopu kojeg je projekt naše starije skupine: ˝PRIPREMA ZA ŠKOLU˝.

Predškolska ustanova sustavno i planski priprema dijete za školu,ali najvažniji dio pripreme je onaj koji se odvija uz roditelje.
U pripremi za školu izuzetno je važno da dijete uči kroz vlastito konkretno iskustvo u spontanoj igri i u svakodnevnim situacijama korištenjem različitih materijala i predmeta i s dovoljno prilika za interakciju i komunikaciju s roditeljima,djecom i drugim odraslima.
Tako se spontano rodila ideja o zajedničkom izletu djece,roditelja i odgojitelja.
Roditelji Pitlović su nas pozvali u berbu jabuka na svoje imanje u Klakar što smo rado prihvatili. Roditelji Milić su organizirali prijevoz i izradili plakat,a svi zajedno smo se potrudili da izlet bude za sve lijep doživljaj .
Vožnja autobusom,berba jabuka,vesele igre roditelja i djece,zajednički objed,šetnja oko bare,slikanje u prirodi…sve zajedno bilo je novo i nezaboravno iskustvo.

mt_gallery

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

mt_gallery

Senzomotoričke aktivnosti u vrtiću

Hladne zimske dane u našem vrtiću skraćivali smo zabavno manipulativnim i senzo-motoričkim aktivnostima kojima smo pozitivno utjecali na razvoj fine

Skip to content