Partnertski odnosi s roditeljima

mt_gallery

U DV Ivana Brlić Mažuranić se pristupa sustavno i planski stručnom usavršavanju, nudeći mogućnosti usavršavanja i učenja svim sudionicima odgojno-obrazovnog procesa.

15.11.2011. godine u DV ˝Seka i braco˝ održao se stručni sastanak odgojitelja na temu ˝Partnerski odnosi s roditeljima˝. Predavanje i radionice su pripremile i vodile odgojiteljice DV ˝Seka i braco˝.

Stručni sastanak sastojao se od uvodnog predavanja i 4 radionice: Kvalitetno roditeljstvo;Oblici suradnje s roditeljima; Utjecaj roditelja na širu društvenu zajednicu; Priprema djece za školu.

Putem radionica pružena je mogućnost razmjene iskustava, razgovora o novim spoznajama te upoznavanja drugih sa svojim dostignućima. U našoj ustanovi pridajemo veliki značaj suradnji s roditeljima i zajedničkom suradničkom odnosu svih sudionika u odgoju i obrazovanju djece. Suradnički odnos omogućuje izjednačen utjecaj svih čimbenika koji sudjeluju u odgojno-obrazovnom procesu što pomaže djetetu da bude aktivno i djeluje u skladu sa svojim potrebama. Naša temeljna odgovornost je svakodnevno pomagati roditeljima u sigurnom i zdravom razvoju djecu.

mt_gallery

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

Skip to content