Doživljaj Božića

mt_gallery

Tijekom predbožičnih i božićnih dana, u sklopu projekta mlađe skupine ˝Rastimo zajedno˝ i projekta na razini vrtića ˝Suradnja s roditeljima ˝ djeca s odgojiteljicama su provodila različite aktivnosti. Izrađivala su čestitke za roditelje, portrete svojih obitelji te okvire za slike. Djeca su darivala svoje roditelje koji su bili oduševljeni dječjim radovima.
Kroz adventski period, u intimnoj atmosferi, djeca su se imala priliku  upoznati sa značenjem i simbolima adventa te se družiti s djecom iz drugih odgojnih skupina. Uz suradnju s roditeljima, koji su se sami odazvali, djeca i odgojiteljice su ukrasili božićno drvce u mlađoj skupini. Roditelji su djeci poklonili ukrase za bor koje su izradili zajedno s djecom te donirali svjećice za bor. Ovim znakovima pažnje, roditelji i djeca su uveličali doživljaj Božića. Božićno drvce u dvorani vrtića također su ukrasila djeca svih odgojnih skupina.

mt_gallery

„AKCIJOM ZA RODITELJE”, u kutiću za roditelje, roditelji su pozvani na izražavanje i upućivanje božićnih želja djeci, drugim roditeljima i odgojiteljicama što je rezultiralo velikim odazivom.
Kroz proteklo razdoblje ostvarena je izuzetna suradnja s roditeljima. Cilj odgojiteljica je i dalje poticati takvu suradnju i zajedništvo, od čega najviše dobivaju djeca, ali i roditelji koji se tim putem uključuju u rad odgojnih skupina te tako i odgojno-obrazovnog procesa.

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

Skip to content