Svijet bajki

mt_gallery

U sklopu manifestacije ˝U svijetu bajki Ivane Brlić Mažuranić˝ djeca iz vrtića ˝Seka i braco˝ su sudjelovala u raznim aktivnostima u vrtiću i izvan njega. Tjedan je započeo programom Otvorenih vrata s likovno-kreativnom radionicom ˝Šeširijada˝  u kojoj su djeca imala priliku uživati u izložbi ˝Ivanini šeširi˝, izradi istih, uređenju svojih šešira, ukosnica za kosu i sl. Tijekom tjedna studenti Dramske akademije iz Osijeka posjetili su vrtić i prilikom toga  izveli predstavu ˝Snjeguljica i sedam patuljaka˝.  Djeca starijih skupina su posjetila glazbenu školu i prisustvovala na Glazbenoj slušaonici. Krajem tjedna, na gradskom Korzu, djeca su sudjelovala na prodajnoj izložbi rukotvorina. Djeca starije II skupine posjetila su Tvrđavu i Galeriju ˝Ružić˝ i prisustvovala scenskom igrokazu ˝Šuma Striborova˝ koji su izvela djeca vrtića ˝Hlapić˝.

Mnogobrojne aktivnosti provedene u skupinama omogućile su djeci pobliže upoznavanje s poznatom spisateljicom Ivanom Brlić Mažuranić.

mt_gallery

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

mt_gallery

Senzomotoričke aktivnosti u vrtiću

Hladne zimske dane u našem vrtiću skraćivali smo zabavno manipulativnim i senzo-motoričkim aktivnostima kojima smo pozitivno utjecali na razvoj fine

Skip to content