Dogadjanja za vrijeme blagdana

mt_gallery

Događanja za vrijeme blagdana u vrtiću djeca uvijek dožive s mnogo radosti i veselja. To je vrijeme kada se razgovara i o dobrim djelima i kako pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija. A da bi i mi, zajedno s našim roditeljima, učinili nešto dobro, ugostili smo studente Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti iz Slavonskog Broda, koji su nam u sklopu humanitarne akcije “Božićna zvijezda”, izveli glazbeno-scenski igrokaz. Roditelji su zajedno s djecom učinili dobro djelo svojim dobrovoljnim prilozima. Lijepo je kada se može pomoći siromašnima i bolesnima!
Još jednom su nas studenti jako razveselili, jer nisu došli sami, nego su poveli i medvjeda Lina. Djeca su Linu uručila popise sa svojim božićnim željama, a on je obećao da će sva pisma odnijeti na daleki sjever. Bili smo jako sretni i poželjeli mu sretan put!
U sklopu suradnje s roditeljima i širom društvenom zajednicom – posjetili su nas i učenici OŠ “Hugo Badalić” – polaznici dramske skupine sa svojom voditeljicom Katarinom Čabraja, prof. te izveli  igrokaz “Polje milosrđa”.  Djeca skupine “Ribice˝ provela su organiziranu aktivnost izvan vrtića – posjet galeriji Ružić. U suradnji s roditeljem, gđom Romanom Tekić, kustosicom, organiziran je posjet i likovno-kreativna radionica za djecu – izrada sovica.
mt_gallery

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

mt_gallery

Senzomotoričke aktivnosti u vrtiću

Hladne zimske dane u našem vrtiću skraćivali smo zabavno manipulativnim i senzo-motoričkim aktivnostima kojima smo pozitivno utjecali na razvoj fine

Skip to content