Radosti u vrtiću

mt_gallery

Već početkom mjeseca studenog u svim vrtićkim skupinama počeli smo s pripremema za Katarinski sajam. Djeca su kroz različite likovno-kreativne i radno-praktične aktivnosti izrađivala predmete i ukrase od prirodnih, recikliranih i neoblikovanih materijala.
U atrij vrtića posadili smo proljetne lukovice (zumbule, narcise i tulipane) koje smo prikupili u suradnji s roditeljima.
Poduzeće Komunalic obogatilo nam je dvorište sa šest novih stabala. Ta, ali i sva ostala stabla u dvorištu, iskoristili smo za vješanje hranilica i kućica za ptice stanarice.
Starija je skupina u sklopu projekta “Imam pravo na čist zrak” posjetila meteorološku postaju Jelas gdje su djeca upoznala mjerne uređaje, njihovu svrhu i nazive poput: vjetrokaz, kišomjer, solarna ploča.
Za kraj studenog planiramo održati radionicu djece i roditelja na kojoj bi izrađivali božićne ukrase od otpadnih i pedagoški neoblikovanih materijala.
mt_gallery

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

Prosinac u Kosjenki

U mjesecu prosincu zabavljali smo se i uživali u tradicionalnim svečanostima. Od početka Adventa pjevamo najdraže Božićne pjesme, obilježavamo dane

mt_gallery

Maškare u DV Kosjenka

U našem vrtiću, tijekom veljače djeca su se svakodnevno mogla maskirati, a na sami pokladni utorak pripremili smo pravu zajedničku

mt_gallery

Veljača u DV Kosjenka

Djeca mlađe odgojno-obrazovne skupine učila su o jednoj od najbitnijih stvari u životu – zdravlju. Istraživali smo voće, povrće, vitamine,

Skip to content