Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt “Igrom do govora”

a

U ime prijavitelja projekta, ustanove Dječji vrtić Ivana Brlić Mažuranić, ravnateljica Zorana Butorac je 1. listopada, 2013. u Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih u Zagrebu, potpisala ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u iznosu od 218 tisuća eura, za projekt «Igrom do govora».
Sredstva su dječjem vrtiću dodijeljena u okviru natječaja „Integracija skupina u nepovoljnome položaju u redoviti obrazovni sustav”, Europeaid/131319/M/ACT/HR, pod prioritetom 2., mjerom 2.2., operacijom 2.2.2.
Opći cilj projekta je poboljšati kvalitetu predškolskog odgoja djeci s teškoćama jezično-govorne komunikacije, radi njihove bolje integracije u redoviti obrazovni sustav. Neke od glavnih aktivnosti projekta su: opremanje vrtićkih skupina didaktičkom opremom, slikovnicama i stručnom literaturom, opremanje logopedskog kabineta, logopedski dijagnostički i terapijski postupci, edukacijske radionice za odgojitelje i roditelje. Partner projekta je udruga Dječji centar «Logos» iz Slavonskog Broda.
Stručnu podršku i pomoć u izradi projektne dokumentacije prijavitelju i partneru projekta je pružila Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda.
Potpisivanju ugovora su prisustvovale Anita Vačić, mag. oec., kao predstavnica Razvojne agencije Grada Slavonskog Broda te predstavnica partnera projekta, Ana Pitlović, prof.
Provedba projekta «Igrom do govora» počinje 2. prosinca 2013. i trajat će 18 mjeseci.
a

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

mt_gallery

ADHD- Značajke razvoja i odgojni postupci

Dr. sc. Snježana Sekušak-Galešev, prof.psiholog, pročelnica Odsjeka za inkluzivnu edukaciju i rehabilitaciju Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održala je u

mt_gallery

Podrška integraciji djece

U skladu s ciljevima projekta „Igrom do govora”, u petak, 14. 11. 2014. su u DV Hlapić održane još dvije

mt_gallery

Prva edukacijska radionica

S ciljem pripreme odgojitelja i roditelja na aktivnu ulogu u procesu logopedske terapije djece s teškoćama jezično-govorne komunikacije, ove ciljne

mt_gallery

Projekt ˝Igrom do govora˝

Danas, 20. veljače 2014. godine u prostorijama Dječjeg vrtića Ivana Brlić Mažuranić pred velikim brojem uzvanika predstavljen je projekt „Igrom

Skip to content