Poremećaji ritma i tempa govora kod djece

mt_gallery

Što je mucanje? Zašto nastaje? Koji su simptomi mucanja? Kako pomoći djetetu koje muca, kako se nositi s mucanjem u obitelji, vrtićkoj skupini ili razredu? Na ova i mnoga druga pitanja smo dobili iscrpne stručne odgovore i smjernice u okviru edukacijskih radionica projekta “Igrom do govora” kroz koje je u petak, 23. siječnja 2015. polaznike provela dr. sc. Suzana Jelčić Jakšić s Klinike za dječje bolesti Zagreb.
Broj prijavljenih polaznika i puno postavljenih pitanja tijekom same edukacije pokazala su veliku zainteresiranost odgojiteljica, učiteljica, stručnih suradnica, ali i roditelja malih Brođana za ovu temu. Razmjena iskustava u svakodnevnom radu s djecom i ovaj put su se pokazala kao dobar način učenja. Nadamo se da će sve naučeno već danas biti primijenjeno u učionicama brodskih škola i vrtića, ali i svakodnevnim obiteljskim situacijama na radost i korist djece.

mt_gallery

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

mt_gallery

ADHD- Značajke razvoja i odgojni postupci

Dr. sc. Snježana Sekušak-Galešev, prof.psiholog, pročelnica Odsjeka za inkluzivnu edukaciju i rehabilitaciju Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održala je u

Skip to content