Advent u vrtiću

mt_gallery

U vrijeme došašća u vrtiću se realiziraju aktivnosti s naglaskom na obitelj, prijateljstvo, međusobno prihvaćanje. Događaji u obitelji, vrtiću i djetetovom širem okruženju pridonose zadovoljavanju potreba za pripadanjem na svim razinama djetetovog shvaćanja. Svim aktivnostima uspjelo se unijeti duh Božića i obogatiti svakodnevni život u vrtiću. Svaki ponedjeljak djeca svih odgojnih skupina i odgojiteljice palili su svijeće na adventskom vijencu te pjevali prigodne božićne pjesme.
Ono što je djecu ipak posebno razveselilo, bio je blagdan Svetog Nikole, sveca zaštitnika djece, pomoraca, siromaha i mladih djevojaka. Tom prigodom posjetio nas je zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić i darivao djecu prigodnim poklonima, a mi smo mu otpjevali i otplesali nekoliko pjesmica o Svetom Nikoli.
Dječji vrtić ”Tintilinić” 18. prosinca 2015. posjetili su ”Moto Mrazovi” u sklopu božićnog programa ”MRAZOVI 2015”, u kojemu su sudjelovali motoristi sa saonicama Djeda Mraza kao i fijaker s konjima koji je vozio paketiće namijenjene djeci.
Kako bi zaokružili sva događanja i zatvorili poglavlje posljednjeg mjeseca u godini, djeca su se strpljivo i marljivo pripremala za nastup pred roditeljima kojim su htjeli pokazati što su naučili, ali i poželjeti sretne blagdane. Tako se u našoj dvorani, održala božićna priredba u kojoj su sudjelovala djeca svih dobnih skupina te su nakon toga, zajedno s roditeljima, okitili božićno drvce.

mt_gallery

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

Rujan u “Tintiliniću”

  Ovaj mjesec najmlađe jaslice obilježila je prilagodba na novi prostor, igračke, odgojiteljice, prijatelje u skupini te na ostale sudionike

Skip to content