Aktivnosti u mjesecu siječnju

mt_gallery

Mjesec siječanj je donio prve snježne pahulje i zimske radosti u dječji vrtić «Tintilinić». Sva događanja unutar prostorija vrtića prigodno su pratila vremenske uvjete i padaline koje su nekoliko dana ovjekovječile zimu. Djeca i odgojitelji svih odgojnih skupina iskoristili su priliku i dio vremena odvojila za boravak na svježem zraku te igrama na snijegu. Nakon topljenja snijega djeca su i dalje bila željna zimskih igara pa su došla na ideju improviziranja. Od staroga papira izradila su grude te organizirala natjecanje u grudanju i gađanju.
U siječnju smo otvorili vrata vrtića Vlč. Florijanu Kveteku, župniku Župe Duha Svetoga koji nam je došao radi blagoslova vrtića. Djeci, odgojiteljicama i svim ostalim djelatnicima vrtića zazvao je Božji blagoslov i mir, a susret je protekao u zajedničkoj molitvi, pjesmi i ugodnom razgovoru.
U vrtiću «Tintilinić» djeca su se upoznala s temom «Zdravlje». Na djeci zanimljiv način upoznali su se sa svojim tijelom, važnošću boravka na zraku, tjelesnog vježbanja i održavanja osobne higijene, nakon čega smo nastavili s provedbom projekta «Imam pravo jesti zdravo». U sobama dnevnog boravka oformili smo novi, djeci vrlo zanimljiv, centar «Liječnika».

mt_gallery

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

mt_gallery

Projekt ˝Zdravi zubi˝

Projekt “Zdravi zubi” započeli smo u rujnu predavanjem patronažne sestre o važnostima dentalne higijene. Djeca su u vrtić donijela svoje

Skip to content