Smotra projekata iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja

mt_gallery

U Požegi je dana 18. ožujka 2016. godine održana Međužupanijska Smotra projekata iz područja Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo.
Projekti iz područja Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo se ostvaruju kroz humanističko-razvojnu koncepciju programa rada s djecom rane dobi kojima je cilj oživotvorenje prava djeteta i učenje o pravima u okviru odgoja i obrazovanja za ljudska prava.
Kroz projekte djeca iskazuju inicijativu, zajedno s odraslima stvaraju situacije interakcijskog učenja i usvajaju demokratske vrijednosti koje omogućuju da uistinu žive svoja prava, što pridonosi poboljšanju kvalitete života sve djece u ustanovi i zajednici.
Na prezentaciji projekata bio je predstavljen projekt dječjeg vrtića Radost “Andrej nas uči toleranciji” koji je prezentirala odgojiteljica Ruzmira Bulatović.
Projekt je od prosudbenog povjerenstva dobio priznanje kao projekt dobre odgojno-obrazovne prakse te je kao takav bio prezentiran na Državnom stručnom skupu za odgojitelje predškolske djece 5. travnja 2016. godine u Vinkovcima.
mt_gallery

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

mt_gallery

DV ˝Seka i braco˝ – Igre djece svijeta

Početkom pedagoške godine slikovnica „Zlatna Ribica”  je bila poticaj za izradu projekta i nastavak projekta „Putovanje oko svijeta”.Djeca su pokazala

Skip to content