Tintilinić s Hlapićem u cirkusu

mt_gallery

U dječjem vrtiću «Tintilinić» obilježili smo Dane Ivane Brlić-Mažuranić oživjevši likove iz priče «Čudnovate zgode šegrta Hlapića».
Vrata našeg vrtića bila su otvorena za svu djecu koja nisu polaznici vrtića u utorak 19.04.2016. godine. Hlapić i Gita proveli su nas kroz cirkusku predstavu koju su pripremila djeca i odgojiteljice mlađe odgojne skupine. U hodniku vrtića postavljena je interaktivna izložba «U cirkusu» s raznovrsnim zanimljivim igrama i aktivnostima. Održane su i različite radionice: plesna radionica – «Klauniranje», govorno – likovno kreativna radionica – «Kocke pričaju», likovna radionica – «Gita i Hlapić», priča u pokretima – «S Hlapićem na putu», likovno – kreativna radionica – «U cirkusu» (slikanje, izrada kostima), sportska radionica – igre spretnosti.
22.04.2016. godine sudjelovali smo na izložbi rukotvorina na Korzu, a djeca starije odgojne skupine i njihovi roditelji bili su na predstavljanju slikovnica «Zajc Ivek» i «Djevojčica sa zlatnim pjegicama» Katije Romac u Gradskoj knjižnici.

mt_gallery

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

Rujan u “Tintiliniću”

  Ovaj mjesec najmlađe jaslice obilježila je prilagodba na novi prostor, igračke, odgojiteljice, prijatelje u skupini te na ostale sudionike

Skip to content