Prvi rođendan

mt_gallery

Dječji vrtić «Tintilinić» 14. rujna 2016. godine proslavio je svoj prvi rođendan. Vrijedne odgojiteljice pripremile su, u dvorištu vrtića, sportsko – zabavne igre za djecu polaznike vrtića i njihove roditelje.
U zajedničkom druženju uživali su svi, a najvažnija je bila dobra atmosfera koju su priredili mališani, izvlačeći osmijeh na lica ponosnih roditelja.
– «Nama je bilo odlično na proslavi rođendana. Dečki su bili oduševljeni, a Karlo je bio preuzbuđen. Došli su kući puni priče i sretni.» – rekla nam je Andreja Janković, mama čiji sinovi pohađaju vrtić «Tintilinić».
Dječji vrtić «Tintilinić» pohađa 80-ak djece u tri odgojno-obrazovne skupine, jaslice, mlađa mješovita i starija skupina. Vizija vrtića je biti vrtić u kojem se uvažava i poštuje međusobna različitost i potiče razvoj individualnih sposobnosti i potencijala svih sudionika odgojno-obrazovnog procesa.
Djeca i roditelji pokazuju veliko zadovoljstvo programom i radom vrtića kojemu je misija dobra i kvalitetna suradnja s roditeljima, kao i njihovo uključivanje u svakodnevni život vrtića. -«Ja sam jako zadovoljna s vrtićem i tetama. Jako mi je drago što se i ovu godinu družimo. Odgojiteljice su divne i trude se da našoj djeci bude ugodno u vrtiću, i ja to vidim po svom djetetu. Moja Tia je sretna i zadovoljna i rado ide u vrtić, mislim da to pokazuje da tu ima sve što je djeci potrebno za sreću i napredovanje.» – svoje zadovoljstvo izrazila je i mama predškolarke, Natalija Jagar.

mt_gallery

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

Rujan u “Tintiliniću”

  Ovaj mjesec najmlađe jaslice obilježila je prilagodba na novi prostor, igračke, odgojiteljice, prijatelje u skupini te na ostale sudionike

Skip to content