Prosinac u Tintiliniću

mt_gallery

U vrijeme adventa se realiziraju aktivnosti s naglaskom na obitelj, prijateljstvo, međusobno prihvaćanje. Zajedničkim uređenjem prostora vrtića djece i odgojiteljica, organiziranjem druženja i radionica za djecu i roditelje te različitim aktivnostima uspjelo se unijeti duh Božića i obogatiti svakodnevni život u vrtiću.
Svaki ponedjeljak djeca svih odgojnih skupina i odgojiteljice palili su svijeće na adventskom vijencu te pjevali prigodne božićne pjesme.
Ono što je djecu posebno razveselilo, bio je blagdan Svetog Nikole. Tom prigodom posjetio nas je zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić i darivao djecu prigodnim poklonima. Odgojiteljice i djeca mlađe mješovite skupine pripremili su i izveli za ostalu djecu u vrtiću scenski prikaz igrokaza «Kolibica».
Kako bi zaokružili sva događanja i zatvorili poglavlje posljednjeg i najljepšeg mjeseca u godini, održali smo u našoj dvorani božićnu priredbu za roditelje u kojoj su sudjelovala djeca svih odgojnih skupina.
mt_gallery

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

Rujan u “Tintiliniću”

  Ovaj mjesec najmlađe jaslice obilježila je prilagodba na novi prostor, igračke, odgojiteljice, prijatelje u skupini te na ostale sudionike

Skip to content