Dani u vrtiću

mt_gallery

Mjesec listopad u dječjem vrtiću Tintilinić započeo je obilježavanjem Dječjeg tjedna. Kroz različite aktivnosti djeca su se upoznala s svojim pravima, a posebno pravom na igru. U hodniku vrtića napravili smo izložbu starih, tradicijskih igračaka u suradnji s roditeljima. U goste nam je došla Teta Šuma, Ružica Bobovečki, koja je djeci ispričala priču o kapljici Karli.
Nakon Dječjeg tjedana stigli su nam Dani kruha. Za tu prigodu odgojiteljice i djeca srednje odgojne skupine pripremili su nam scenski prikaz priče «Djedova pogača».
Kako bi obogatili vanjski prostor vrtića, odgojiteljice su na parkiralištu naslikale razne igre (Gusjenica, Skok-skok-riječ, Školica, Križić-kružić…) trajnim bojama za beton. To smo iskoristili za obilježavanje Dana jabuka pa smo organizirali natjecateljske igre na novouređenom parkiralištu za djecu svih odgojno-obrazovnih skupina.
Krajem mjeseca listopada Služba za zaštitu i spašavanje održala je edukaciju za djecu starije skupine o prirodnim katastrofama, žurnim službama i važnosti broja 112.
mt_gallery

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

Rujan u “Tintiliniću”

  Ovaj mjesec najmlađe jaslice obilježila je prilagodba na novi prostor, igračke, odgojiteljice, prijatelje u skupini te na ostale sudionike

Skip to content