Vrijeme došašća

mt_gallery

U vrijeme došašća različitim aktivnostima unosili smo duh Božića i obogatili svakodnevni životi u vrtiću. Naglasak smo stavili na zajedništvo i međusobno prihvaćanje pa smo tako većinu aktivnosti organizirali zajedno, za sve odgojne skupine. Svaki ponedjeljak djeca i odgojiteljice palili su svijeće na adventskom vijencu te pjevali prigodne božićne pjesme.
Ono što je djecu posebno razveselilo, bio je blagdan Svetog Nikole. Tom prigodom posjetili su nas zamjenica i zamjenik gradonačelnika Tea Tomas i Hrvoje Andrić i darivali djecu prigodnim poklonima. Odgojiteljice i djeca srednje skupine pripremili su i izveli za ostalu djecu u vrtiću scenski prikaz igrokaza «Sveti Nikola u šumi».
Kićenje bora u holu vrtića posebno je razveselilo djecu, a to nam je omogućila dobra suradnja s roditeljima koji su donijeli kuglice u vrtić.
Kako bi zaokružili sva događanja i zatvorili poglavlje posljednjeg i najljepšeg mjeseca u godini, održali smo u našoj dvorani božićnu priredbu za roditelje u kojoj su sudjelovala djeca svih odgojnih skupina.
mt_gallery

Print Friendly, PDF & Email

Jelovnik

mt_gallery

Projekt ˝Zdravi zubi˝

Projekt “Zdravi zubi” započeli smo u rujnu predavanjem patronažne sestre o važnostima dentalne higijene. Djeca su u vrtić donijela svoje

Skip to content